Inleiding | Voorwaarden | Naar het Archief | Bestellen | Info

Flevoland in beeld
Een overzichtelijk archief van het huidige Flevoland in beeld op internet is er niet en wordt door middel van deze site voor iedereen toegankelijk. U kunt via een stamboom opzet snel door uw gezochte beeldmateriaal komen. Alle fotos zijn als thumbnails te zien en door op te drukken is de foto vergroot te beoordelen of deze geschikt is voor uw rapport, folder of brochure.

Wat is er te vinden op Stockfotos Flevoland
Op Stockfoto Flevoland is alles wat betrekking heeft op het gebied van de provincie Flevoland in beeld gebracht of wordt nog in beeld gebracht. Een kleine greep daaruit is bv, landbouw, stedelijke ontwikkeling, openbaar vervoer, transport, industrie, cultuur, architectuur en nog veel meer.

Het voordeel voor u is...
U hoeft geen fotograaf meer op pad te sturen want de opnames zijn er al, voor zover er de juiste opname voor u tussen zit, gemaakt en wel, 24 uur per dag beschikbaar. De opnames worden digitaal aangeleverd, wat u weer de scankosten bij de lithograaf bespaart, ervan uitgaande dat u een foto aan zou leveren bij de drukker.
U heeft de bestelde foto(s) met 1 à 2 dagen op CD in huis.

Rechtenvrij
Elke opname is rechtenvrij en kan voor de daartoe bestemde publicatie gebruikt worden tegen een vaste prijs ongeacht de oplage. De door U bestelde opname is na bestelling een half jaar niet door anderen te bestelling, om voor U gedurende deze tijd een alleenrecht opname te zijn.

Elke week nieuwe opnames op de site
Elke week worden er nieuwe opnames toegevoegd aan de site, om op die manier in de loop der jaren een zo compleet mogelijk beeld te krijgen wat er in Flevoland gebeurt aan landelijke - en stedelijke ontwikkeling.